Op deze pagina komen diverse uitslagen te staan.

Op deze pagina komen diverse uitslagen te staan.

14 en 15 September 2018, jongdieren show te Beugen in het brabantse land, georganiseerd door Pels en Pluim, hier waren 21 javakrielen ingezonden in 4 kleurslagen, bij de Wit zwart columbia 1e en 2e F voor W. Toonen, bij de wit blauw columbia 1e en 2e F voor W.Toonen, bij de witte 1e F van W.Toonen, in de vrije klasse wit splasch columbia 6-7-9 punten, verdere dieren behaalden een ZG, bij de hoofdere prijzen de fraaiste dwerghoen op 1 na.

 

Hier de uitslagen van jong dierendag van ons ideaal uit Nunspeet waren 4 zwarte java van mij 1 haan g 92 terecht was nog lang niet klaar 1hen zg 94 1 hen zg 95 en 1 hen f 96 deze hen werd kampioen van de show Groet Rijk Bos

 

Hier de uitslag van de 27ste IJsselvliedtshow te Hattem op 28 en 29 september 2018.Op deze show zijn 19 javakrielen in gestuurd, 4 hanen en 15 hennen. Allen in de kleurslag zwart.

 

De Keurmeester van dienst was LJJ Frenken.Hanen: 2 hanen van Combinatie van Raalte met een 1ste F en een 2de ZG, en 2 hanen van Rijk Bos met een ZG en G.De 15 hennen waren ingestuurd door Combinatie van Raalte, Rijk Bos , Henk Bluemink en Combinatie Goorden Hermsen.Combinatie van Raalte met 5 hennen 2 x ZG en 3 x G PredicatenRijk Bos met 3 hennen 1 x ZG en 2 x G Henk Bluemink behaalde met zijn 4 hennen een 2de, 4 de en 5 de F en een ZGCombinatie Goorden Hermsen met 3 hennen een 1ste U, 3de F en een ZG. De Hen met het predicaat U werd tevens de mooiste dwerghoender van de tentoonstelling. FOTO IN ALBUM.

 

De uitslagen van Winschoten 28 en 29 september 2018, hier waren 10 javakrielen in gezonden in de kleur zwartFoto’s van de catalogus van 2 fokkers, L. Kroeze en en eigenaar van de 1ste F Cees Jongsma. foto is van de 1ste F HenKeurmeester van dienst was dhr. H. Ketelaar.

 

Uitslag 52 tentoonstelling Nut en Sport Rekem, 6 en 7 oktober 2018.Hier waren 4 Java krielen ingeschreven in de kleurslag zwart, door Jos Reyskens.Keurmeester van dienst was Dhr. Struyf Roger.1U 97 VJ zwart 2F96 VJ zwart en 2x ZG 94 VJ zwart. De zwarte Java hen van Jos Reyskens was Beste Kriel van de TT.

 

Midden Veluweshow te Wenum Wiesel, ingezonden 10 javakrielen in de kleur zwart, bij de hanen 3x een 1e F van R.Bos, bij de hennen 7x een 1e F van H.Bluemink ook scoorde hij 2e F, de 3e ZG was van R.Bos, rest dieren alle ZG.

 

TT Waalwijk en omstreken, hier behaalde B.Hekman met zijn zwarte javakrielen 1e ZG met de hanen en 1e F en 2e F met de hennen, hij zond 14 dieren in en behaalde meerdere ZG.

 

Peelhorstshow te Horst Limburg, hier waren 33 javakrielen ingezonden in de kleuren zwart,wit,buff,zwart wit gepareld,wit zwart coll.,wit blauw coll. en blauw wit gepareld, de witte 1e ZG van W.Toonen, bij de zwarte 1e F haan van P.Zanders, de hennen scoorden slechts ZG,prima resultaten van P.Zanders met zijn zwart wit geparelde en blauw wit geparelde 1e F en verder ZG,de vier buff van M.Hermens scoorden ZG,de klasse wit zwart coll. en wit blauw coll. beide een 1e F en verder ZG van W.Toonen. FOTO IN ALBUM

 

31ste Maasmechelse pluimveeshow Het Korhoen 12-13 en 14 oktober 2018.

Hier waren 10 Java krielen ingeschreven, zwart (3), porselein (3), okerwit porselein (2) en buff-zwart columbia(2) allen vrouwelijke dieren, van Jos Reyskens.Keurmeester van dienst, Dhr. Struyf Roger.1ste F96 VJ zwart, 2de F96 VJ zwart en 3F96 VJ buff-zwart columbia.Verder alle overige dieren ZG’s. De zwarte Java hen was de Beste kriel van de show.

 

Op een grote show te Emsdetten, van Partner stad Hengelo behaalde Dirk Oostlander 1e U met een zwarte hen en 1e F met de haan, de andere dieren behaalden ZG, tevens fraaiste van de show.

 

Een mooie show te Asten, hier waren 11 javakrielen ingezonden in de kleur zwart, de fraaiste haan behaalde een 1e ZG, bij de hennen een 1e F tevens fraaiste javakriel van de show, inzender Bauke hekman.

 

Kleindieren show Ede, de Kernhemshow, hier waren 17 javakrielen ingezonden in de kleuren zwart,koekoek en parelgrijs koekoek, bij de zwarte hanen een 1e ZG van B.Hekman, bij de zwarte hennen een 1e F van B. Hekman, hij behaalde meerdere malen ZG, de koekoek een 1e F van A.van Beek tevens fraaiste javakriel, rest alle ZG, de parelgrijze koekoek een 1e ZG.

   

Van 26 tot en met 28 oktober is de clubshow van KDS Twello & Omstreken gehouden.Hier zijn in totaal 14 Javakrielen ingezonden in de kleurslag zwart. Er waren 2 inzenders bij deze dieren. Henk Bluemink en Combinatie Goorden-Hermsen.Keurmeester van dienst was Bert Kremer.2 hanen van Henk Bluemink met 2x een ZG 2 hanen van Combinatie Goorden -Hermsen met een ZG en een 1ste F 4 hennen van Henk Bleumink met een 2de en 5de F en 2x ZG 6 hennen van Combinatie Goorden- Hermsen met 1xG, 2x ZG, 3de en 4de F en een 1ste U. De hen met het predicaat U werd tevens de fraaiste dwerghoender van de show.Foto's zijn op volgorde met eerst catalogus, en daarna de tot van predicaat en dan van het dier in album.

 Op de jubileumshow van DPKV Deurne waren door Jan Zanders 8 dieren ingeschreven. Beste javakriel werd één van beide zwarte hennen met 96F. De zwarte haan kreeg 94Zg. Zowel bij de drie zwart witgeparelde als de twee blauw witgeparelde kreeg de beste hen 95Zg toebedeeld. De overige dieren scoorden allen 94 punten. Met uitzondering van de minst ver ontwikkelde zwart witgeparelde hen die op 92G bleef steken.

 

Uitslag 46ste tentoonstelling Pluiske Dessel 21-22 en 23 september 2018.

Hier waren 19 java krielen ingeschreven in 4 kleurslagen, zwart 10, gezoomd blauw 6, porselein 1 en berken 2, van 4 liefhebbers; Van Hoof Tim, Mulders Jef, Franck Yordi en Struyf Roger.

Keurmeester van dienst was Rousseau Jacques. 1F96, VJ zwart van Mulders Jef. 2F96, MJ zwart van Mulders Jef. 3F96, VJ zwart van Struyf Roger. Verder in de zwarte, nog een F96 voor Struyf Roger en allemaal Zg’s.

De porselein hen van Mulders Jef ZG95.In de berken VJ een ZG voor Mulders Jef.In de blauw gezoomden een ZG 94 MJ voor Van Hoof Tim en ZG’s voor de rest.De zwarte hen van Mulders Jef was BESTE KRIEL buitenlands ras van de TT.

 

Kloostershow te ter Apel, hier werden 8 zwarte javakrielen ingezonden , de fraaiste haan behaalde een 1e ZG, de fraaiste hen een 1e F,deze werd fraaiste van de show en winnaar van vele ere prijzen, fokker B.Hekman.

 

Hier bij wat show uitslagen 19 en 20 okt wieden show Volenhove 2 zwarte java kielen van mij vrouw zg 93 en 94sportlustshow Nunspeet 24 t/m 26 okt 4 zwarte java krielen van mij haan zg 95 hen zg 93 zg 94 en f 96

 


-->