Ovocal supermix

 

 

AANVULLEND DIERVOEDER VOOR (SIER)HOENDERS, SIER- EN WATERVOGELS, TROPISCHE VOGELS EN (SIER)DUIVEN.

*VERBETERT DE ALGEHELE GEZONDHEID

*BETERE VRUCHTBAARHEID 

*BETERE  ALGEHELE CONDITIE 

INGREDIENTEN:

VERHITTE EIERSCHALEN, ZEEWIER, LIJNZAAD, ZADEN, GIST, KRUIDEN EN PROBIOTICA

                                                                                           

 Gebruiksaanwijzing: onbeperkt in een apart voederbakje beschikbaar stellen. 

Verpakking: 3 kg en 10 kg emmer.

 

Informatie/bestellingen:

Willy Toonen, Sambeeksedijk 7, 5845 ES St. Anthonis.

Mobiel: +31 )0)651 597100

Mail: willy.ovocal@outlook.com

Inhoud: Zie bijsluiter.

 

 

 

OVOCAL SUPERMIX                        

Bestanddelen:                                                                          
OVOCAL-SUPERMIX  is een uitgekiend en speciaal mengsel van verhitte en fijngemalen eierschalen, zeewier, gedroogde  brandnetel, diverse gezondheids- en vruchtbaarheids-bevorderende zaden (waaronder lijnzaad), kruiden, probiotica en gist. Dit aanvullend voeder is zeer waardevol gebleken voor (sier)hoenders, sier- en watervogels en (sier)duiven.

De in OVOCAL-SUPERMIX  aanwezige eierschalen zijn een zeer geschikte, veilige, milieuvriendelijke en gemakkelijk opneembare kalk-bron voor alle soorten vogels en pluimvee. Daarnaast is het een zeer rijke bron van andere mineralen en sporenelementen. De onderlinge verhoudingen ervan zijn optimaal, en sluiten exact aan op de behoeftes van ei vogels en pluimvee . Omdat het gaat om de schalen van eieren en de nog in de eierschalen aanwezige eiervliezen, is de benutbaarheid zeer hoog.

Naast kalk en andere mineralen worden nog diverse broodnodige en schaarse aminozuren verstrekt vanuit de gedroogde vliezen die aan de binnenzijde van de eierschalen zitten. Deze vliezen zijn een waardevolle grondstof voor de cosmetische industrie, maar zorgen bij  (sier)hoenders, sier- en watervogels en  duiven o.a. voor een rijk en glanzend verenkleed, maar ook voor een betere kwaliteit van de eischalen, betere broedresultaten, een veel betere algehele gezondheid en optimale opfokresultaten

Naast de eierschalen wordt aan OVOCAL-SUPERMIX een uniek Iers zeewier toegevoegd. Dit zeewier bevat o.a. veel noodzakelijke en goed benutbare vitamines (o.a. vit A),  aminozuren en veel onverzadigde vetzuren(o.a. Omega 3 , 6, en 9). Om deze reden zijn ook het lijnzaad en andere gezondheid bevorderende zaden in het mengsel opgenomen. Daarnaast  worden kruiden en gist toegevoegd, als vitamine-complex, die o.a. zuiverend, gezondheids- en vruchtbaarheids-bevorderend werken. Ten slotte wordt er nog een probiotica toegevoegd welke zorgt voor een betere darmgezondheid en een beter klimaat in het hok. Al deze componenten samen, maken de OVOCAL-SUPERMIX tot een perfect aanvullend voer voor (sier)hoenders, sier- en watervogels en  duiven, welke ook de vluchtresultaten van duiven stevig bevorderen.

OVOCAL-SUPERMIX kan ergens in het hok in een bakje of schaaltje ad libitum ter beschikking worden gesteld naast het andere voer. De dieren zullen dan naar behoefte van de OVOCAL-SUPERMIX opnemen.

Voordelen van de OVOCAL-SUPERMIX:

  • Unieke, rijke en perfecte bron van mineralen, sporenelementen, vitamines en aminozuren.
  • Op vogels en pluimvee afgestemde verhouding van de diverse voedingscomponenten.
  • 100% natuurlijke grondstoffen.
  • Handig te voeren.
  • Verbetert de algehele gezondheid, vruchtbaarheid en conditie van de dieren.
  • Draagt significant bij tot een betere broedei- en verenkwaliteit.
  • Betere en gemakkelijker te verkrijgen tentoonstellings- en vluchtconditie.                                                     
  • In de praktijk beproefd en bewezen .
  • Economisch in gebruik en goed voor het milieu.                                                                                                                                              Informatie en gebruiksaanwijzing : www.ovocal.nl    

Verpakking: 3 kg en 10 kg emmer